Groenten en fruit van de Groene Goesting

Een familiebedrijf dat al 60 jaar actief is in de tuinbouw? Dan mag je spreken van een echte passie voor groenten en fruit! Het begon allemaal met het kweken van wat tomaten, sla, komkommers en aardbeien in volle grond waarna het bedrijf jaar na jaar sterker ‘in de grond’ is beginnen te staan. In 2015 kiezen we zelfs voor een naamswitch: Shadino vind je vanaf nu terug onder de naam ‘de Groene Goesting’. En die groene goesting voor gezond én lekker eten vind je uiteraard terug in alles wat ons bedrijf omvat, want elke appel, broccoli en banaan wordt vers en vol goesting aan je aangeboden!

Superverse groenten en fruit

De Groene Goesting verrast je met allerlei soorten verse groenten en fruit! Je kan in onze winkel natuurlijk terecht voor een kilo witloof om met je aardappelen te serveren, voor een paar appelsienen om een lekkere smoothie te maken of voor een paprika om in je spaghettisaus te doen. Maar er is meer! We bereiden bijvoorbeeld ook verse soep en slaatjes op basis van seizoensproducten, we maken heerlijke koude schotels en broodjes en we stellen fruitmanden samen voor op je bedrijf. In zo’n fruitmand leggen we soms ook een bakje eigen gekweekt fruit, zoals onze aardbeien en druiven, die je trouwens ook gewoon in de winkel kan kopen! Of heb je wat verse kruiden nodig in de keuken? Ook dat vind je bij de Groene Goesting.

Modern fruitteeltbedrijf

Groenten en fruit van de Groene Goesting in Halen.
De Groene Goesting is ondertussen uitgegroeid tot een modern fruitteeltbedrijf dat je het beste van het beste aanbiedt. Dankzij een teelt op hydrocultuur, de nieuwste technieken voor plantenbescherming, een biologische bestrijding van insecten en een computergestuurde klimaatregeling kweken we onder andere onze eigen aardbeien en druiven op een efficiënte en milieuvriendelijke manier.

De Groene Goesting brengt kleur op je bord!

De Groene Goesting verrast je met allerlei soorten verse groenten en fruit!
Verse producten, kwaliteit en een snelle service: de Groene Goesting zorgt er elke dag voor! Hoe houden we onze groenten en fruit zo smaakvol en vol vitaminen? Wel, door ze zelf rechtstreeks te gaan halen bij de telers, zonder tussenschakels. Daardoor zijn onze producten ook zo voordelig en is het dus een echte win-winsituatie! Spring binnen in onze winkel in het Limburgse Halen en ontdek de lekkere wereld van onze groenten en fruit!

 

Volg ons via

Ook goesting gekregen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding

Groene goesting?