Gezonde snacks op je bedrijf of school

Zorg voor een energieboost met onze groene en gezonde producten! Je kan bij ons onder andere fruitmanden, slaatjes en broodjes bestellen die telkens vers worden bereid zodat je van de beste smaken en de meeste vitaminen kan genieten op het werk. Met welk tussendoortje, broodje of slaatje kunnen we je verleiden…?

Fruitmanden: gezond de dag rond

Een fruitmand samenstellen om je werknemers mee te verrassen? De Groene Goesting selecteert voor jou het lekkerste fruit en levert gratis een proefmand op maat aan je bedrijf! Zo zijn er kleine manden (€ 15) waar ongeveer 3 personen van kunnen genieten, gemiddelde fruitmanden (€ 24,95) voor 5 à 6 personen, grote (€ 30,95) voor 8 à 10 personen en extra grote fruitmanden (€ 34,95) waar je ongeveer 16 personen mee kan blij maken! Het fruit dat je erin wilt, kan je bovendien zelf wat kiezen: als peren bijvoorbeeld niet zo populair zijn, dan laten we die er simpelweg uit! Uiteraard werken we altijd met streekproducten en doen we er ook wat eigen producten bij, zoals onze heerlijke aardbeien en druiven. Viel die eerste fruitmand trouwens wel erg in de smaak op je bedrijf en zou je wekelijks een mand willen bestellen? Dan is de eerste mand volledig gratis! De fruitmanden zijn bovendien 100% fiscaal aftrekbaar, wat altijd mooi meegenomen is. Behalve aan bedrijven, leveren we ook fruit aan scholen in het kader van het Vlaamse 'Tutti Frutti'-project rond schoolfruit. Een fruitmand van de Groene Goesting? In Halen weet je ons te vinden…!

Fruit voor bedrijven.

Soep, slaatjes en broodjes

Onze dagverse producten verwerken we in lekkere soep, slaatjes, broodjes en koude schotels. Heb je 's middags zin in een sandwich met zalmsalade, een broodje kaas met extra veel groenten of een kommetje verse soep? Dan bestel je dat gewoon bij de Groene Goesting!

Tot 10u 's morgens van de dag van afhaling kan je bij ons een bestelling plaatsen die dankzij een snelle service op tijd klaar staat zodat je niet hoeft te wachten als je je pakketje komt ophalen. Maar we kunnen het ook aan je bedrijf komen afleveren: een bestelling vanaf 20 euro en binnen een straal van 10 km leveren we zelfs gratis.

Genieten van lekkere groenten en fruit

De Groene Goesting brengt kleur op je bord door een lekkere menukaart samen te stellen om de werkdag gezond en vol energie door te brengen.

Bel ons je bestelling door op het nummer 013/29 86 51 of stuur je keuze door in een mail naar info@degroene-goesting.be.

En dan kan je snel genieten van al dat lekkers!
Genieten van lekkere groenten en fruit!

 

Volg ons via

Groene goesting?